Logo-SUS 240x130

Kedves Magyarul Tanuló!

Szeretnéd nyelvtudásodat megedzeni a nyári magyar utad előtt?

Szeretettel várunk intenzív magyar nyelvi hétvégi kurzusunkra Helsinkibe május 6–7-én!

A Finn-Magyar Társaság kétnapos magyar tanfolyamán a gyakorlati nyelvhasználatra fektetjük a hangsúlyt különféle beszédhelyzetek és témák segítségével. Az oktatást három nyelvi tudásszinten végzi Kuivuvuo Ildikó, Vecsernyés Ildikó és Irene Wichmann.

A kurzus időtartama: május 6., szombat  10:00–16:00 és május 7., vasárnap 10:00–15:30. A nyelvtanfolyam költsége 80 euro (a Finn-Magyar Társaság tagjai részére 70 euro), mely tartalmazza az étkezést, a kávét és a kurzus anyagát mindkét napra. A helyszínt a Magyar Kulturális és Tudományos Központ (Kaisaniemenkatu 10) adja.

Jelentkezni a Számodra megfelelő nyelvi csoportba a következő linken található űrlap kitöltésével lehet: http://suomiunkari.fi/ajankohtaista/2017/03/unkarin-kursseja-kevaalla-ja-kesalla-2017/.
Jelentkezésedet küldd el lehetőleg április 21-ig akár elektroikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre, akár postázva a Kaisaniemekatu 10, 00100 Helsinki címre.

A mellékelt linken további tavaszi és nyári magyar nyelvi kurzusokról is olvashatsz!