Iratkozzon fel hírlevelünkre

Partnerek

A helsinki Magyar Kulturális és Tudományos Központ feladata a magyar kulturális eredmények bemutatása Finnországban, valamint a művészeti, tudományos és oktatási kapcsolatok fejlesztése a két ország között. Ezeket a célokat finn és magyar partnereinkkel együttműködve valósítjuk meg.

nagyk3

Magyarország Nagykövetségével közösen szervezzük a nemzeti ünnepeinkről való megemlékezést és a kiemelkedő magyar kulturális eseményeket. A Magyar Kulturális és Tudományos Központ igazgatója egyben a nagykövetség kulturális tanácsosa.

Logo-SUS

A Finn–Magyar Társaság az egész országot lefedő félszáz helyi szervezetével egyik legfontosabb partnerünk. A Magyar Kulturális és Tudományos Központ ad otthont a Társaság országos irodájának és központi szakmai rendezvényeinek.

FME

A Finnországi Magyarok Egyesülete a közel kétezer fős magyar közösség országos ernyőszervezete. A Magyar Kulturális és Tudományos Központ az Egyesülettel együttműködve kínál programokat Finnországban élő honfitársaink számára.

2014 EUNIC Finland Logo mm

Az EUNIC klaszter az EU-tagországok által fenntartott kulturális intézetek és képviseletek hálózata. A Magyar Kulturális és Tudományos Központ rendszeresen szervez közös kulturális programokat az EUNIC Finland tagjaival.

tallinn et

A Tallinni Magyar Intézettel a legszorosabb a szakmai együttműködésünk a Balassi Intézet 23 külföldi intézete közül, már csak a földrajzi közelség miatt is.

finnagora logo

A Finnagora a helsinki Magyar Kulturális és Tudományos Központ budapesti társintézménye. A két intézet rendszeresen egyezteti programjait és terveit, az országaink közötti kulturális kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeit.

ESEMÉNYNAPTÁR


2021
19
Január
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések