Iratkozzon fel hírlevelünkre

A magyar konyha ízei az MKTK-ban, V. 14.

gasztroest 240x130

A magyar konyha ízei – Magyar gasztronómiai utazás a Magyar Kulturális és Tudományos Központban, V. 14-én, kedden 18 órakor

Két finn szakács, Sami Garam és Niko Tähti beszélgetnek a témáról saját tapasztalataikon keresztül, a szakember szemszögéből.

Milyennek látják a magyar gasztronómiát? Milyenek a magyar ételek, az ételkészítési szokások, a jó vendéglők, piacok, boltok? Hogyan fogadták a magyarok a finn ízeket? Ezekről és sok másról is szó esik az est folyamán.

Sami Garam sokak számára ismerős különböző gasztronómiai tévéműsorokból, készített sorozatot többek között a magyar konyháról is. Niko Tähti három évig dolgozott Budapesten a finn nagykövetség szakácsaként.

A rendezvény finn nyelvű.

A rendezvény ingyenes, de részvételi szándékát kérjük, jelezze előre: https://bit.ly/2Wmze70

Társszervező: Helsinki Finn-Magyar Társaság.

su helsinki

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
21
Május
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések